Driftsmeldinger

Gjennom dagen i dag har vi dessverre hatt problemer med en automatisk rutinejobb som har gjort at enkelte mailkontoer har blitt midlertidig satt som inaktive. Problemet startet for de fleste berørte kontoer mellom kl 12 og 14 (noen tidligere og noen senere), og problemet var løst for alle kontoer kl 18:30.

De berørte kontoer har ikke mottatt mail eller kunnet logge seg inn i tidsperioden når kontoen har vært inaktiv. Mailer som har blitt sendt til Wemail-kontoen har blitt avvist, og avsender har derfor fått tilbakemelding om at mailen ikke er levert.

Det er ikke mange kunder som var berørt av feilen, og dette gjorde at det dessverre tok for lang tid før vi oppdaget den og fikk rettet opp.

Som ansvarlig tilbyder av mailtjenesten Wemail, har vi som mål at tjenesten alltid skal være tilgjengelig. Derfor synes vi det er veldig trist når dette ikke er mulig, og vi forstår at dette kan medføre ulemper for våre kunder. Vi beklager på det sterkeste til de kunder som har vært rammet av feilen, og gjør nå alt vi kan for å forsikre oss om at en slik feil ikke skal kunne skje igjen, samt at vi agerer raskere dersom noe slikt likevel skulle skje.

Hvis du har noen spørsmål, er du velkommen til å kontakte vår Support.

Sist oppdatert: 24. august 2021, kl 19:30

Wemail.no benytter informasjonskapsler (cookies). Les mer